Over Studio Kats

​StudioKats is ontstaan tijdens mijn studie aan de Academie van Bouwkunst, master Architectuur. Regelmatig werd mij gevraagd mee te denken over woonvragen, klein en groot. Van het slim indelen van een keuken tot het aanpassen van de indeling van een pas gekochte woning.

Tijdens mijn vooropleiding – HTS Bouwkunde – en eerste baan bij een bouwbedrijf heb ik voornamelijk kennis opgedaan van de technische kant van het bouwen. In mijn werk als architect heb ik nog steeds veel aan die technische achtergrond. Ik ben altijd nieuwsgierig naar verschillende materialen en kleuren en houd ervan om creatief bezig te zijn. De balans zoeken tussen techniek en schoonheid, zorgt altijd voor een spannend proces. 

Een nieuw thuis vinden kan een hele zoektocht zijn. Misschien zijn het huis en de tuin fantastisch, maar zie je zelf niet door het vergeelde bloemetjesbehang of de hopeloos ouderwetse kunststof schroten heen. Maar ook wanneer je heerlijk woont, kan het zijn dat je huis iets aan de kleine kant is geworden door gezinsuitbreiding of een verandering in je leefstijl. Door een slimmere indeling of een nieuwe aanbouw kun je meer ruimte vinden. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt.

Heb je een woonvraag, aarzel dan niet om mij te bellen of te mailen, ik denk graag met je mee.

~ Esther